Trainingen

Wilt u ergens beter in worden of wilt u uw kennis over een bepaald thema bijspijkeren? Kies in deze gevallen voor een van de vele trainingen en cursussen van WijZijn!

Wat wilt u leren?

Waar wilt u meer over leren? Wilt u leren hoe u omgaat met geld en hoe u uw administratie goed kunt voeren? Of wilt u leren hoe u kunt werken aan uw relatie of hoe u op een plezierige en goede manier uit elkaar gaat – zeker wanneer er kinderen in het spel zijn. WijZijn biedt op heel veel vlakken cursussen en trainingen aan. Bekijk hier een overzicht met onze beschikbare trainingen!

Meer weten over onze trainingen?

Bent u geïnteresseerd in een van onze trainingen uit ons trainingsaanbod? Schroom niet en neem contact met ons op! Wij kunnen u meer informatie geven en kunnen uw aanmelding direct verwerken.

 • Administratie & budgetteren

  Wilt u meer leren over het doen van de administratie en het budgetteren? Volg dan de gratis online training ‘Administratie & budgetteren’! Peter Heeren is schuldhulpverlener bij WijZijn: hij zal u wegwijs maken tijdens de online training.

 • Omgaan met geld

  Omgaan met geld lijkt makkelijker dan het is. U ontvangt maandelijks een inkomen, u betaalt de rekeningen en daarnaast zijn er grote en kleine uitgaven. Toch vraagt u zich regelmatig af waar het geld blijft. Herkent u dit? Dan is de training ‘Omgaan met geld’ echt iets voor u.

 • Online Cursus voor Mannen

  In de maatschappij ligt voor een groot deel vast hoe een man zich moet gedragen en wat van hem wordt verwacht. Het leveren van prestaties staat bijvoorbeeld vaak centraal bij mannen. Toch komt dat lang niet altijd overeen met de persoonlijke opvattingen van veel mannen. Ook partners en kinderen zien graag eens ‘de andere kant’ van hun man of vader. Maar het uiten en hanteren van gevoelens kan voor mannen moeilijk zijn.

 • Ik wil leren omgaan met stress (volwassenen)

  Iedereen heeft wel eens te maken met stress. Een stressvolle dag op het werk, een drukke thuissituatie. Wordt het stressniveau u echter te veel, dan is het verstandig om op tijd aan de bel te trekken en hulp te ontvangen van WijZijn!

 • Goed uit elkaar

  Overweegt u te gaan scheiden of heet u de beslissing al genomen? Dan heeft u vast behoefte aan duidelijke informatie, over de mogelijkheden, de procedures, de effecten. WijZijn start, bij voldoende aanmeldingen, drie themabijeenkomsten 'Goed uit elkaar' op dinsdagavond van 19.00 tot 21.00 uur. Aanmelden via 0164 237 056

 • Weerbaarheidstraining voor kinderen van 9 - 12 jaar

  Soms lukt het uw kind niet zo goed om op een prettige manier met andere kinderen om te gaan en/of vriendschappen te sluiten. Uw kind voelt zich onzeker en weet niet zo goed hoe hij/zij moet reageren op lastige situaties. Een kind dat niet sociaal weerbaar is vindt het vaak moeilijk om voor zichzelf op te komen. Dit zorgt voor een negatief zelfbeeld, waardoor het zelfvertrouwen niet kan ontwikkelen. 

  Herkent u dit? Dan is deze weerbaarheidstraining zeker iets voor uw kind. 

Referenties

Stel uw vraag