Nieuws

Ben jij op zoek naar een stageplaats voor komend schooljaar?

Jaarlijks lopen vele studenten stage bij WijZijn Traverse Groep. Maureen Jacobs is één van hen. Ze heeft stage gelopen bij het Algemeen Maatschappelijke Werk in Woensdrecht. Het kleine team, de persoonlijke contacten en deskundige begeleiding heeft zij als zeer prettig ervaren. In juli ontvangt ze haar diploma. Ben jij nog zoek naar een stageplek voor komend schooljaar? Bekijk de mogelijkheden.

“In tien maanden tijd heb ik een hoop ervaringen opgedaan op verschillende terreinen en met uiteenlopende doelgroepen. Daarnaast heb ik veel geleerd van de samenwerking met professionals waaronder jeugdprofessionals, cliëntondersteuners, WMO consulenten, buurtbemiddelaars en de praktijkondersteuners GGZ. Ik heb een inkijkje gekregen in wie ze zijn, wat ze doen en hoe je elkaar kunt versterken middels een goede samenwerking. Bedankt voor deze mooie ervaring!.”

In juli heeft Maureen haar opleiding Maatschappelijk werk afgerond met een 9 voor de scriptie en een 9,3 voor de verdediging. We feliciteren haar met deze mooie cijfers en het diploma. Er wacht haar een mooie toekomst in het welzijnswerk!

Ben jij nog op zoek naar een stageplek voor komend schooljaar? Bekijk de mogelijkheden.

Stel uw vraag