Nieuws

Waar ben jij als vrijwilligersteam trots op?

Vanaf 1 januari kunnen vrijwilligersorganisaties en -initiatieven weer meedoen aan de Nationale Vrijwilligersprijzen 2022.  Jan van Zanen reikt juli 2022 de hoofdprijs van € 15.000,- uit.

Teamtrots

Het thema dit jaar is: Waar ben jij als Vrijwilligersteam Trots op? Denk hierbij aan een team dat het NK Atletiek organiseert, dat het mogelijk maakt dat Afghaanse vluchtelingen zich hier thuis voelen, dat mensen met een zware handicap toch in het theater krijgt, dat de hele wijk aan de groene stroom krijgt of dat een inloophuis runt zodat daklozen toch warm de nacht door kunnen of zich even wat minder eenzaam hoeven te voelen.

Vijf genomineerden worden gefilmd

Van alle inzendingen selecteert de organisatie vijf teams die het beste filmpje maken waaruit de teamtrots blijkt. Deze teams gaan met elkaar de strijd aan om de Nationale Vrijwilligersprijs 2022 binnen te slepen. Ze doen dit met de hulp (en last) van nieuwe vrijwilligers in de vorm van vijf bekende Nederlanders. Deze strijd is online via sociale media en op lokale TV te volgen via een korte programmareeks.

Op de website www.vrijwilligersprijzen.nl kun je meer lezen over wat trots eigenlijk is en geeft de organisatie je inspiratie over hoe je als team teamtrots in beeld kunt brengen. 

Stel uw vraag