U wilt leren omgaan met boosheid

Bent u vaak boos en heeft u negatieve gedachten? Deze boosheid kan een grote stempel op uw dagelijks leven drukken. Word uw boosheid de baas en schakel de hulp in van WijZijn!
 

Verminder uw boosheid

Heeft u veel moeite met het onderdrukken van uw boze gevoelens en raakt u geregeld in de problemen als u uw boosheid laat gaan? Uw partner, familieleden, vrienden of collega’s kunnen hier de dupe van worden. Mede hierdoor wilt u graag veranderen, maar u weet alleen niet precies hoe. Het doorbreken van een patroon of gewoonte is een hele klus met valkuilen op de loer. De kans op succes neemt toe wanneer u kiest voor het volgen van bijvoorbeeld deze cursus.

Training ‘Omgaan met mijn boosheid’

Bij WijZijn organiseren we de training ‘Omgaan met mijn boosheid’. In de training leert u uw boosheid te herkennen, zodat u de woede op tijd onder controle kunt krijgen, voordat het tot een uitbarsting komt. Daarnaast wordt er stilgestaan bij hoe u situaties in uw dagelijks leven anders aan kunt pakken. Wanneer u een partner heeft, raden wij aan uw partner bij deze cursus te betrekken. We bespreken de time-out methode en geven u tips hoe u beter met uw omgeving kunt communiceren.

Meer informatie?

Bel 0164 – 237056 of stel uw vraag online.

Stel uw vraag