Trainingen

Een nieuwe koers in zicht

KOM IN ACTIE!

Als u eraan toen bent om uw leven een nieuwe koers te geven, neem dan het heft in eigen hand. Meldt u aan voor deze nieuwe, uitdagende en leerzame training van WijZijn Traverse Groep. 

U leert om oude gewoonten, die u belemmeren om nieuwe contacten aan te gaan en/of nieuwe activiteiten te ondernemen,  in uw leven te herkennen en aan te passen. Zo krijgt u meer zelfvertrouwen. Een fijne manier om u prettiger en minder alleen te voelen. Wij bieden u een vertrouwde en veilige leeromgeving. De training bestaat uit 8 bijeenkomsten van 2 uur. Voorafgaand aan de training vindt een kennismakingsgesprek plaats met één van de trainers. Deze training is speciaal voor mensen van 55 jaar en ouder.

Data en tijden

De groep zal starten (bij voldoende deelnemers) op woensdagmorgen van 09.30 tot 11.30 uur. De groep komt om de week bij elkaar. 

Locaties

Gezondheidscentrum De Riete, Gezellelaan 18f, Roosendaal, en
Hoofdlocatie WijZijn Traversegroep, Jacob Obrechtlaan 5, Bergen op Zoom

Trainers

Jacqueline Jongerius, maatschappelijk werker
Maureen Kalker, ouderenadviseur

Groepsgrootte

Maximaal 6 deelnemers.

Kosten

Er zijn geen kosten verbonden aan deze training.

Aanmelden

Voor meer informatie en aanmelden kunt u contact opnemen met 
Jacqueline Jongerius, 06-43758200, jacqueline.jongerius@wijzijntraversegroep.nl of Maureen Kalker, 06-57061185, maureen.kalker@wijzijntraversegroep.nl.

Speciaal voor mensen van 55 jaar en ouder.

 • Beschikbare data

  Bij voldoende deelnemers start de groep op woensdagochtend (datum volgt) van 09.30 tot 11.30 uur. De groep komt om de week bij elkaar.

 • Kosten
  gratis

Misschien ook interessant

 • U voelt zich soms onzeker in contacten met anderen. Het lukt dan niet voldoende om duidelijk te maken wat u voelt of wilt. U wordt niet altijd begrepen en krijgt hierdoor soms problemen met anderen.  

  Contact

  Kent of bent u iemand met een licht verstandelijke beperking, autisme of leerachterstand met interesse in het verbeteren van sociale vaardigheden? Neem dan contact op met Corrie van Gaans of Monique Carels, tel. 0164 - 23 70 56. Na telefonische aanmelding vindt een gesprek plaats.

 • Soms lukt het uw kind niet zo goed om op een prettige manier met andere kinderen om te gaan en/of vriendschappen te sluiten. Uw kind voelt zich onzeker en weet niet zo goed hoe hij/zij moet reageren op lastige situaties. Een kind dat niet sociaal weerbaar is vindt het vaak moeilijk om voor zichzelf op te komen. Dit zorgt voor een negatief zelfbeeld, waardoor het zelfvertrouwen niet kan ontwikkelen. 

  Herkent u dit? Dan is deze weerbaarheidstraining zeker iets voor uw kind. 

Stel uw vraag