Vrijwilligersvacatures

Het is erg fijn om te zien dat u iets wilt doen voor u medemens en u zich in wilt zetten als vrijwilliger. Wij zijn altijd ontzettend blij met alle hulp die we kunnen krijgen en werken graag met u samen. Heeft u zelf een ander idee wat u graag zou willen doen? Heeft u deskundigheid of ervaring die u graag wilt inzetten? Graag maken wij een afspraak om de mogelijkheden met u te bekijken. U kunt bij WijZijn kiezen voor allerlei soorten vrijwilligerswerk. Er is werk voor doeners én denkers.

Onze vacatures

Hieronder hebben we de huidige vacatures staan waar we naar op zoek zijn. We hopen dat er iets bij zit voor u en hopen snel wat van u te horen. Mocht ons aanbod toch niet helemaal bij u passen, kijk dan vooral verder op de site van het VIP Roosendaal of Roosendaal voor Elkaar. Deze sites zijn een verzamelplek van alle vacatures in uw gemeente. Mogelijk vindt u hier iets wat aansluit bij u wensen.

 

Vacatures

1 vacature(s) gevonden

  • Tolk vertaler individuele hulpverlening

    Omgeving Bergen op Zoom, Roosendaal, Rucphen, Woensdrecht, Halderberge, Tholen, Steenbergen

    Jouw inzet als vrijwillig Tolk zorgt voor wederzijds begrip tussen cliënten en hun Maatschappelijk Werkers, Schuldhulpverleners en Sociaal Raadslieden. Help een ander met je meertaligheid. Je bent al welkom met een inzet van één uur per week.

     Tolk Vertaler Individuele Hulpverlening

    NL-Pools, NL-Bulgaars, NL-Arabisch, NL-Somalisch, NL-Turks of NL-?

Stel uw vraag