Vrijwilligersvacatures

Het is erg fijn om te zien dat u iets wilt doen voor u medemens en u zich in wilt zetten als vrijwilliger. Wij zijn altijd ontzettend blij met alle hulp die we kunnen krijgen en werken graag met u samen. Heeft u zelf een ander idee wat u graag zou willen doen? Heeft u deskundigheid of ervaring die u graag wilt inzetten? Graag maken wij een afspraak om de mogelijkheden met u te bekijken. U kunt bij WijZijn kiezen voor allerlei soorten vrijwilligerswerk. Er is werk voor doeners én denkers.

Onze vacatures

Hieronder hebben we de huidige vacatures staan waar we naar op zoek zijn. We hopen dat er iets bij zit voor u en hopen snel wat van u te horen. Mocht ons aanbod toch niet helemaal bij u passen, kijk dan vooral verder op de site van het VIP Roosendaal of VIP Bergen op Zoom / Steenbergen Deze sites zijn een verzamelplek van alle vacatures in uw gemeente. Mogelijk vindt u hier iets wat aansluit bij u wensen.

 

Vacatures

1 vacature(s) gevonden

  • VoorleesExpress zoekt voorleeskanjers!

    Omgeving Roosendaal, Rucphen

    VoorleesExpress Roosendaal/ Rucphen zoekt vrijwilligers. De VoorleesExpress zorgt ervoor dat kinderen met een taalachterstand extra aandacht krijgen. Een half jaar lang komt er een vrijwilliger bij hun thuis om voor te lezen en taalspelletjes te doen. Samen met de ouders streven we ernaar dat taal en leesplezier een vaste plek binnen het gezin krijgen.

Stel uw vraag