Vrijwilligers

Vrijwillige gastvrouw/gastheer

WijZijn Traverse Groep zoekt meerdere vrijwilligers

Vrijwillige gastvrouw/gastheer

Organisatie
WijZijn Traverse Groep werkt aan maatschappelijk welzijn in 7 gemeenten in West-Brabant en Tholen. Wij zijn er voor alle inwoners, ongeacht hun leeftijd, achtergrond of beperking. We ondersteunen hen op het gebied van financiën, relaties, gezondheid, wonen, (rouw)verwerking, etc. We stimuleren mensen ook om zelf actief te worden en iets voor een ander te betekenen. Onze overtuiging is dat ieder mens ooit hulp nodig kan hebben, maar ook dat ieder mens kan bijdragen aan de samenleving. Vrijwilligers zijn onmisbaar in onze organisatie, zonder vrijwilligers zouden veel van onze activiteiten niet plaatsvinden.

Omschrijving van de functie
Je ontvangt klanten met een lach en bent het gezicht van de Jacob Obrechtlaan 5 in Bergen op Zoom. Klanten met een afspraak voor WijZijn Traverse Groep, Vraagwijzer en Welkracht verwijs je door naar de wachtruimte die zich aan de rechterkant van de welkomsthal bevindt. De klant wordt opgehaald door de medewerker. Klanten zonder afspraak overhandig je een folder waar het telefoonnummer van inwonersondersteuning Bergen op Zoom staat en waar ook de inloopspreekuren in de regio worden vermeld. 

Klanten voor andere organisaties verwijs je door naar de juiste verdieping. Het aantal uren/dagen kan in overleg afgestemd worden.

Dit mag je verwachten:

- Gratis trainingen
- Veel waardering
- Nieuwe mensen ontmoeten
- Kerstattentie
- Zelfontplooiing
- Maatschappelijke betrokkenheid

Informatie en sollicitatie
Nadere informatie over de functie kun je inwinnen bij Brigitha van Dorst (facilitair ondersteuner), brigitha.vandorst@wijzijntraversegroep.nl.

Is je interesse gewekt? Maak je belangstelling kenbaar door je persoonsgegevens en motivatie te mailen naar personeelszaken@wijzijntraversegroep.nl  

Algemene informatie

  • Soort
    Vrijwilligerswerk

Solliciteren? Vul het formulier in!

Stel uw vraag